Sminktetováló, kozmetikus - Ajkayné Balogh Nikolett

Feltöltés alatt.

Kozmetikus - Balogh Veronika

A kozmetikus szakképesítésemet 2019-ben a BKSZC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikumban végeztem. A mai napig hálás vagyok a mestereimnek akik megtanítottak a szakma nagyon fontos alappilléreire, és arra, hogy mi is az a munka iránti alázat.Az iskola ajtaján kilépve kezdődött számomra a nagy betűs élet.

Boldog vagyok, hogy azt csinálhatom nap mint nap amit szeretek. Számomra ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyem,hivatásom, és a hobbim is.

Mindig törekszem arra, hogy a Vendégeim számára tiszta,kellemes és nyugodt környezetet teremtsek.

Sok szeretettel várok minden kedves szépülni, feltöltődni vágyó Vendéget kozmetikàmban!

Ha bármilyen kérdésed adódna, fordulj hozzám bizalommal!


Fodrászat - Vig Nikolett

Sziasztok! Vig Niki vagyok női-férfi és gyermek fodrász. Már kiskorom óta közel áll a szívemhez a fodrász szakma. Közel 7 éve azon dolgozom, hogy vendégeim kívül- belül feltöltődjenek, hisz pontosan tudom, milyen fontos a mai rohanó világban megélni azt a kis "énidőt" amit egy fodrász kezei között eltölthetünk. Várok minden kedves szépülni vágyó vendéget sok szeretettel!

Műszempilla - Fehérpataky Alexandra

Egy kicsit Rólam.. Szépségipari tevékenységemet még 2013-ban kezdtem, amikor is fodrász szakon végeztem. Sikeresen nyertem a fodrász országos versenyeken is. Dolgoztam szalonban is.DE! Nem volt meg az "A" (tudjátok) szerelem érzés a szakma iránt… De aztán… 2020 elején kerültem egy szempillás szalonba mint vendég, és egyszer csak megtörtént A szerelem. Beleszerettem a szempillák világába. Egyből még, 2020-ban tanultam ki a szempillázás rejtelmeit , szeszélyeit. Mindig is egy kreatív embernek tartottam magamat, így a műszempilla világa is közel állt Hozzám, úgy mint a hobby festés, kreatívkodás. A szempilla építésbe egyszerűen beleszeret az ember… lenyugtat, közben mindig minden Vendég által alkothatsz valami újat, szépet. A végén pedig a kedves Vendég boldog mosolya az ami még előrébb visz, hogy napról- napra szebbet, jobbat alkossak és, hogy folyamatosan fejlődjek a szakmámban. Főképp a természetes szempilla szetteket részesítem előnyben, így törekedtem a megfelelő név választásra is mint- #naturalluxurylashes . Természetesen ettől függetlenül szivesen építek light volume, volume szempilla szetteket is. 2021-ben elvégeztem a kozmetikusi képzést is, habár mint kozmetikus nem tevékenykedem. Bár a kozmetikai kenceficéket imádom! Végül 2023 Áprilisában találtam meg a helyemet Gazdagréten az NV Szépségszalonban. Ahol egy igazi családias hangulatú csajszi csapat tagja lehetettem. Ha szeretnél szép, természetes szempillákat.. Ha szereted a pletykás pillás pillanatokat… Várlak szeretettel egy kis pilla pszichológiára…..

Műköröm - Németh Réka

Németh Réka vagyok, szépségtanácsadó és köröm stylist. Szeretett hivatásom, mely 2018 őszén indítottam vállalkozás formájában hosszas felkészülés előzte meg. Különleges érzés nem csak a szépséget ápolni, de egy személyiséget is megismerni hónapról -hónapra minden alkalom kíséretével. Kellemes környezetben, finom kávéval várom kedves meglévő és új vendégeim. Amennyiben egy gyönyörű sminket vagy szép körmöket keresel, úgy állok rendelkezésedre.

Pedikűr - Tordai-Kiss Nikoletta

Kedves Vendégek! Várok sok szeretettel minden pedizni vágyót a 11.kerületben. Problémás körmökkel is foglalkozok szakszerűen. Steril, meghitt, kedves környezetben várok mindenkit, forduljatok hozzám bizalommal.  

NV Szépségszalon 

Amit nem ad meg a természet, azt pótolja a művészet".

NV Szépségszalon
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!